06 12 77 44 45    info@schoolvoorascensie.nl

Jaartraining

Voel ook jij dat het tijd geworden is om te gaan staan voor het innerlijke doel waarvoor jij op aarde geïncarneerd bent?
Heb jij het verlangen om samen met anderen een concreet spiritueel pad te lopen?
Ben je bereid voorbij aan het persoonlijke te gaan en vanuit ander perspectief naar jezelf en het leven te kijken?

Als je 'ja' tegen ascensie zegt, is er werk aan de winkel! Mocht je echt bereid zijn om te willen ontwaken in dit leven, word je uitgenodigd om je mouwen op te stropen en aan het werk te gaan. Ontwaken is een proces en hier kun je zelf een aantal belangrijke stappen in zetten. Je ascendeert overigens niet naar een andere dimensie. Nee, je ontwaakt in deze wereld en in dit lichaam.  Ascensie vereist een wakkere geest en open hart. In plaats van gedomineerd te worden door de stem in je hoofd, ga je ervaren dat je het bewustzijn achter het denken en voelen bent. Je bent aanwezig, gewaar, alert en open. Vanuit daar biedt het leven je een totaal andere ervaring.

Jaartraining inhoudelijk: de zes initiaties
Op het pad van ascensie zijn er zes initiaties te doorlopen. Tijdens deze negen maanden training gaan we hier uitgebreid aandacht aan besteden. We bespreken de initiatie inhoudelijk en kijken waar eventuele persoonlijke uitdagingen liggen. We doen tijdens de cursusdag oefeningen, meditaties, visualisaties en rituelen. Daarnaast krijg je informatie en oefeningen mee naar huis, zodat je daar verder kunt werken. Je leert op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
We werken vanuit het Bewustzijn van het Hart. Alles is welkom en mag er zijn. Het hart oordeelt niet, maar omarmt datgene wat omarmt mag worden. Omdat we in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers werken, is er ruimte voor het persoonlijke proces waar je doorheen gaat.

Inhoud lesprogramma:
Les 1: Kennismaking. Wat is ascensie? Het pad van Ascensie nader toegelicht. De eerste initiatie.
Les 2: De tweede initiatie. Het ontwaakte voelen. Wat is voelen? Ontmoeting met het innerlijke magische kind en grote kosmische hart.
Les 3: De derde initiatie. Het ontwaakte denken. Bewustwording van gedachten en ontmanteling van (on)bewuste overtuigingen en gedachtepatronen.
Les 4: De vierde initiatie. Het ego nader onderzocht. Vrijheid van zelfinteresse en dienstbaarheid aan de wereld. Het heilige huwelijk tussen jouw manlijke en vrouwelijke energie. Verlichte relaties (deel 1).
Les 5: De vijfde initiatie. Activeren van het kosmische bewustzijn. Ervaar de verschuiving van jouw persoonlijkheid naar het kosmische universele Zelf. Creëren vanuit kosmisch Licht en liefdeskracht. Jouw werkelijkheid zelf vorm gaan geven.
Les 6: De wereld van de dualiteit verlaten. Goddelijke Eenheid. Overgave aan het Goddelijk leven voorbij aan de dualiteit. Samensmelting met jouw eeuwige Zelf.
Les 7: De ander in Eenheid. Verlichte relaties (deel 2) Het leven bezien en ervaren vanuit Eenheid.
Les 8: De zesde initiatie. Het lichtlichaam geactiveerd. Christus of Boeddha natuur. Hemel op aarde creëren.
Les 9: Gaan staan voor de Nieuwe Aarde. Evaluatie en integratie.

Resultaat
Na de opleiding heb je belangrijke stappen gezet in jouw spirituele ontwikkeling. Je kent het pad dat ieder mens op aarde mag bewandelen van binnenuit. Je hebt de initiaties diepgaand onderzocht en ervaren. Je weet waar nog werk (eventueel) voor jou te doen is. De hogere chakra’s zijn geactiveerd. Je hebt ervaren hoe het is je ego los te laten. Je voelt steeds meer Eenheid. Het is je helder hoe je op die zielen- of Goddelijke bewustzijnslaag kunt komen.
Je kunt je denken en voelen sturing geven. Bent in staat om steeds meer je eigen werkelijkheid te creëren. Je bewustzijn is verhoogd waardoor je steeds meer onder de indruk komt van de perfectie van het leven. Genieten, verwondering en dankbaarheid zijn dagelijkse ingrediënten van je bestaan geworden.

Is deze training voor jou?
- Je bent gemotiveerd en ambitieus in je verlangen te ascenderen in dit leven.
- Je bent bereid dagelijks 1 à 2 uur tijd te steken in jouw spirituele ontwikkeling.
- Je hebt psychologisch gezien je huiswerk gedaan; oude pijn en traumatische ervaringen hebben grotendeels een plek gekregen.
- Je bent in staat om gedurende langere tijd je te concentreren.
- Je mediteert al enige jaren.
- Je hebt een open mind en durft buiten de bekende kaders te denken.
- Je bent kritisch; als iets niet resoneert, laat je het los.
- Je vindt het prettig om met gelijkgestemden te zijn en soms je ervaringen te delen.
- Je bent consciëntieus en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Praktische informatie:
De training duurt 9 maanden, 1 lesdag in de maand. Een lesdag is vanaf half 11 tot (ongeveer) 6 uur. Tussen de lesdagen door krijg je informatie en opdrachten mee. Er wordt aan je gevraagd dagelijks tijd (1 à 2 uur) vrij te maken voor je spirituele training. Mocht dat niet haalbaar zijn, wordt het afgeraden aan de opleiding deel te nemen. Ook wordt ervan uitgegaan dat je bekend bent met mediteren en in staat bent te visualiseren.

Bijdrage: € 995,00 inclusief 21% btw
Tijd: half 11 tot (ongeveer) 16 uur
Koffie, thee en water zijn inbegrepen.
Data: vrijdag 28 september 2018, 26 oktober 2018, 23 november 2018, 21 december 2018, 25 januari 2019, 22 februari 2019, 22 maart 2019, 19 april 2019 en 17 mei 2019

We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus mocht je mee willen doen, wacht niet te lang met aanmelden. Je kunt mailen voor een aanmeldingsformulier of voor vragen: info@schoolvoorascensie.nl.


Recensie Sophia Dijkgraaf

‘Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit lesgeeft. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door de lessen.'Recensie Ivy Hasnoe:

‘De aangename warmte waarmee Irene iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met nota bene beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Dankjewel lieve Irene!’Recensie Nathalie Arama

‘Irene's liefdevolle manier geven de lessen opvulling door geleide meditaties, waardevolle informatie uit verschillende dimensies en de intens mooie spirituele voltrekkingen om intenties te zetten en jezelf vanaf een hoger perspectief verder te doen laten leven. Ik voel me enorm gesterkt hierdoor.’