06 12 77 44 45    info@schoolvoorascensie.nl

Jaartraining


Voel ook jij dat het tijd geworden is om te gaan staan voor het doel waarvoor je geïncarneerd bent?
Heb jij het verlangen om een concreet spiritueel pad te lopen?
Ben je bereid alles op alles te zetten om in dit leven te ontwaken?

Als je 'ja' tegen ascensie zegt, is er werk aan de winkel! Mocht je echt bereid zijn om te willen ontwaken in dit leven, word je uitgenodigd hiermee echt aan de slag te gaan.

Ontwaken is een proces waar je stap voor stap jezelf in kunt trainen. We ascenderen niet naar een andere dimensie. Nee, we ontwaken in deze wereld en in dit lichaam.
Ascensie vereist een wakkere geest en open hart. In plaats van gedomineerd te worden door de stem in je hoofd, ga je ervaren dat je het bewustzijn achter het denken bent. Je bent aanwezig, gewaar, alert en open. Vanuit daar biedt het leven je een totaal andere ervaring.


Jaartraining inhoudelijk
We gaan allereerst een goede basisroutine voor jouw dagelijkse spirituele werk neerzetten. Hiermee focus je jouw intentie, namelijk ascenderen. Je krijgt praktische handvaten die je hiervoor kunt gebruiken.
Tijdens de jaartraining werken we op verschillende niveaus:
- fysiek niveau: je leert jezelf gronden, zuiveren en volledig te ontspannen. We werken met ademhaling- , visualisatie- en ontspanningsoefeningen.
- mentaal niveau: middels oefeningen en meditaties train je jouw denken en bewust-zijn. Je onderzoekt jouw overtuigingen en leert deze om te buigen. Je ontvangt praktische tools waarmee je jouw denken steeds meer vormt en begeleidt.
- emotioneel niveau: je word je steeds meer bewust van het voelen en de ruimte en mogelijkheden die daarachter zijn. Je leert liefdevol met jouw innerlijk kind omgaan en je koesterend te ontfermen over de gevoelens van dit prachtige kind. (zelf-)Liefde, (zelf-)vertrouwen, (zelf-)compassie en contact maken met jouw heilige hart zijn belangrijke onderdelen van de training op emotioneel niveau.
- spiritueel niveau: je leert verschillende ascensie technieken. Je maakt kennis en activeert de 15 chakra's. Je ervaart de ongekende mogelijkheden die deze jou bieden. Je ontmoet lichtmeesters, jouw gidsen en (aarts)engelen. Tijdens visualisaties ga je naar verschillende Tempels waar je wijsheid in jezelf opent, die op celniveau in je lichaam aanwezig is. Je maakt kennis met de Zeven Heilige Vlammen die ons ter beschikking staan. Je leert onderscheid maken en werken met de verschillende energieën van de derde en vijfde dimensie.  Omdat de opleidingslocatie vlakbij de duinen ligt, maken we ook gebruik van de pracht en kracht van de natuur.

We werken met rituelen, ceremonies, meditaties en visualisaties. Soms krijg je een creatieve opdracht. Je krijgt informatie over de Gouden Tijd in Atlantis en de ongekende mogelijkheden uit die tijd. Je leert met de Wetten van het Universum werken en met jouw paranormale gaven. Je traint jezelf om je ego los te laten en je ziel meer naar voren te laten komen.
Doordat we in een groep werken, zal het proces ongekend snel (kunnen) gaan en krachtig zijn.

We werken vanuit het Bewustzijn van het Hart. Alles is welkom en mag er zijn. Het hart oordeelt niet, maar omarmt datgene wat omarmd mag worden. Omdat we in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers werken, is er ruimte voor het persoonlijke proces waar je doorheen gaat.

Inhoud lesprogramma:
Les 1: Kennismaking. Wat is ascensie? Het pad van Ascensie nader toegelicht.
Les 2: Het ontwaakte denken. Bewustwording van gedachten en ontmanteling van (on)bewuste overtuigingen en gedachtepatronen. Hoe denkt een Meester?
Les 3: Het ontwaakte voelen. Wat is voelen? Hoe voelt een Meester? Ontmoeting met het innerlijke magische kind en grote kosmische hart.
Les 4: Het heilige huwelijk tussen jouw manlijke en vrouwelijke energie en samensmelting met jouw eeuwige Zelf. Verlichte relaties. Hoe handelt een Meester?
Les 5: Activeren van het kosmische bewustzijn. Ervaar de verschuiving van jouw persoonlijkheid naar het kosmische universele Zelf.
Les 6: Creëren vanuit kosmisch Licht en liefdeskracht. Jouw werkelijkheid zelf vorm gaan geven.
Les 7: De wereld van de dualiteit verlaten. Goddelijke Eenheid. Overgave aan het Goddelijk leven voorbij aan de dualiteit.
Les 8: Leven als een Meester in het dagelijkse leven. Leef je Goddelijke weg en bestemming op aarde. Hemel op aarde creëren.
Les 9: Gaan staan voor de Nieuwe Aarde. Evaluatie en integratie.


Resultaat
Na de opleiding heb je grote stappen gezet in jouw spirituele ontwikkeling. Misschien ben je ontwaakt of – waarschijnlijker – heb je belangrijke stappen op dit pad gezet. Je hebt een helder doel voor ogen en weet hoe je dit doel in je leven kunt bereiken. Je weet hoe je jouw ego los kunt laten. Je hebt leren werken met geascendeerde meesters en verschillende energieën, waaronder de Mahatma energie. Je kent de spirituele wetten en kunt hiermee werken. Je hebt de verschillende tempels en ascensiekamers ervaren. Je hogere chakra’s zijn geactiveerd. Je hebt verbinding met je Monade en voelt de verbinding via de Antakarana brug. Je hebt inzicht in vijf dimensionaal bewustzijn. Tenslotte ben je in staat om je gedachten, gevoelens, handelingen en datgene wat je zegt, zodanig vorm te geven dat vreugde, overvloed en dankbaarheid structureel onderdeel uit maken van jouw dagelijks leven.

Is deze training voor jou?
- Je bent gemotiveerd en ambitieus in je verlangen te ascenderen in dit leven.
- Je bent bereid dagelijks 1 à 2 uur tijd te steken in jouw spirituele ontwikkeling.
- Je hebt psychologisch gezien je huiswerk gedaan; oude pijn en traumatische ervaringen hebben grotendeels een plek gekregen.
- Je bent in staat om gedurende langere tijd je te concentreren.
- Je mediteert al enige jaren.
- Je hebt een open mind en durft buiten de bekende kaders te denken.
- Je bent kritisch; als iets niet resoneert, laat je het los.
- Je vindt het prettig om met gelijkgestemden te zijn en soms je ervaringen te delen.
- Je bent consciëntieus en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Praktische informatie:
De training duurt 9 maanden, 1 lesdag in de maand. Een lesdag is vanaf half 11 tot (ongeveer) 6 uur. Tussen de lesdagen door krijg je informatie en opdrachten mee. Er word je gevraagd dagelijks tijd (1 à 2 uur) vrij te maken voor je spirituele training. Mocht dat niet haalbaar zijn, wordt het afgeraden aan de opleiding deel te nemen. Ook wordt ervan uitgegaan dat je bekend bent met mediteren en in staat bent te visualiseren.
Wellicht ten overvloede: als je problemen hebt in dit leven, biedt ascensie je geen 'vluchtweg'. Sterker nog, je zult op dit pad regelmatig uitdagingen krijgen om die plekken in jou te verstevigen die versterkt mogen worden.

Bijdrage: € 995,00 inclusief 21% btw
Tijd: half 11 tot (ongeveer) 16 uur
Koffie, thee en water zijn inbegrepen.
Data: vrijdag 28 september 2018, 26 oktober 2018, 23 november 2018, 21 december 2018, 25 januari 2019, 22 februari 2019, 22 maart 2019, 19 april 2019 en 17 mei 2019 (er is nog plek voor 1 deelnemer)

We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus mocht je mee willen doen, wacht niet te lang met aanmelden. Je kunt mailen voor een aanmeldingsformulier of voor vragen: info@schoolvoorascensie.nl

Recensie Sophia Dijkgraaf

‘Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit lesgeeft. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door de lessen.'Recensie Ivy Hasnoe:

‘De aangename warmte waarmee Irene iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met nota bene beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Dankjewel lieve Irene!’Recensie Nathalie Arama

‘Irene's liefdevolle manier geven de lessen opvulling door geleide meditaties, waardevolle informatie uit verschillende dimensies en de intens mooie spirituele voltrekkingen om intenties te zetten en jezelf vanaf een hoger perspectief verder te doen laten leven. Ik voel me enorm gesterkt hierdoor.’